Radioshuttle™ vzbudil zájem na LogiMatu

Známost značky Radioshuttle ™ rychle roste po celém světě. V logistické branži se pomalu stává obecně užívaným názvem. Od 19. do 21. února 2019 představil výrobce, společnost EAB, systém Radioshuttle ™ na logistickém veletrhu LogiMat v německém Stuttgartu.

Stánek měl skvělou polohu práě u vchodu do jednoho z menších sálů.

Radioshuttle ™ fungoval v regálové konstrukci nepřetržitě tam a zpět a přitahoval velkou pozornost návštěvníků. Návštěvníky upoutal také motocykl EAB Racing Team *, který byl strategicky umístěn na okraji instalace. Motocykl byl označen značkami EAB a Radioshuttle ™ a i tomu se dostalo velké pozornosti.

„… skvělý způsob, jak zjistit, co se děje v tomto odvětví.“

„S letošním LogiMatem jsme velmi spokojeni. Hned od první hodiny prvního dne výstavy byl na stánku velký dav návštěvníků a náš Radioshuttle ™ upoutal pozornost i zvědavost. Kromě toho, že jsme se setkali s novými zákazníky, byla naše přítomnost na veletrhu také způsobem, jak nadále budovat naši značku a setkat se s našimi fantastickými partnery. A samozřejmě to byla také dobrá příležitost vidět, co se v našem odvětví děje. “, Říká Emma Ohliw, Head of Marketing pro Radioshuttle™.

Třídenní výstava je největším místem setkávání v rámci logistiky mezinárodního významu. Výstava se nachází v srdci Evropy, v Messe Stuttgart, hned vedle mezinárodního letiště ve Stuttgartu. Logistické veletrhy se zde konají každoročně už 17. roce po sobě. Každým rokem rostou a jsou stále zajímavější. Výstava 2019 přilákala 61 740 návštěvníků ze zemí celého světa a 1 624 vystavovatleů ze 42 zemí.